Hoera! Na 3 jaar niet gespeeld te hebben staat Toneelvereniging ’t Hanks Genoegen eindelijk weer op de planken.
En wel op zaterdag 25 maart en zaterdag 1 april. Dit keer het stuk  De erfenis van tante Bella. Een klucht in drie bedrijven geschreven door Henk Roede.

De tante van Berend en Albert is overleden. Ze hebben hier niet zo erg om gerouwd, want een band met tante hadden ze niet. Sterker nog, eigenlijk zijn ze zelfs wel blij met haar overlijden, want ze hebben nu immers een erfenis! Deze erfenis bestaat uit een iets wat verpauperde beautysalon. Berend is er van overtuigd, dat de beautysalon met een likje verf en wat kleine aanpassingen voor goud geld te verkopen is. Maar is dat nou allemaal wel zo’n goed plan? Immers tot de verkoop moet de beautysalon natuurlijk wel gewoon doordraaien en dan is er wel personeel nodig. En dat is niet het enige probleem waar de beide heren mee te kampen hebben, want zo’n gemakkelijk klantenbestand had tante Bella nu ook weer niet. Trouwens, zijn de beide heren überhaupt wel de enige erfgenamen? Al met al problemen genoeg die de meest absurde situaties veroorzaken in deze geweldige klucht met een waterval aan grappen waarmee het publiek bedolven wordt.

 

Zaterdag 25 februari tussen 13.00 en 15.30 uur vindt in ’t Uivernest de kaartverkoop plaats voor de uitvoeringen van Toneelvereniging t Hanks Genoegen.  Kaarten kosten €8,- per stuk. Kaartjes van de niet gespeelde voorstellingen in 2020 kunnen geruild worden voor nieuwe plaatsbewijzen. Later kunnen kaarten evt. worden gekocht in ’t Uivernest of via toneelvereniginghanksgenoegen@hotmail.com